Precies zoals u uw
koffie graag drinkt.

Ons huuraanbod.
Net zo persoonlijk als uw koffie.

Als flexibele totaalleverancier voor professionele koffiemachines en uitgebreide service bieden we u een concept dat perfect op uw situatie is afgestemd: koop, huur, leasing of facturatie op basis van het aantal kopjes. We bekijken samen uw wensen en komen zo tot een financiering op maat voor maximale efficiëntie en kostenbeheersing.

Koffiemachine
huren.

De voordelen:

 • Installatie en service op locatie door onze monteurs
 • Instructie, training en advies op locatie
 • 1 keer per jaar groot onderhoud
 • Alle te vervangen onderdelen
 • Alle reparaties en onderhoud (inclusief voorrijkosten)
 • Flexibele contractduur (48 of 60 maanden)
 • Reinigingsmiddelen en andere toebehoren direct van Coffema

Het 100%-zorgeloos-pakket
voor uw koffie
op kantoor.

Andere mogelijkheden:

 • Koffiemachine direct kopen
 • Koffiemachine eenvoudig leasen
 • Het Coffema prijs per kopje-concept

Neem contact met ons op. We geven u graag persoonlijk advies over onze modellen.

Wilt u meer informatie?

Of bel ons:
+31 (0)73 613 75 79

Laat u zich door ons vrijblijvend en
persoonlijk adviseren

Voorkeur voor contact
Accepteer privacybeleid

Compacte start:
Carimali Soft.

Wilt u koffiespecialiteiten volgens de beste Italiaanse traditie? Dan staat de Carimali Soft voor u klaar. Deze gebruiksvriendelijke volautomaat is uitermate geschikt voor kleine tot middelgrote zaken. Met 3 x 8 producttoetsen vormt hij een ideaal instapmodel voor de meest uitlopende locaties. Ook de aantrekkelijke aanschafprijs is een sterk punt van de Carimali Soft.

De Carimali Soft is leverbaar in een uitvoering met verse melk of topping. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse extra opties. Met zoveel mogelijkheden biedt deze volautomatische specialiteitenmachine voor elke drankkaart een oplossing.

Huur vanaf
115,00€
per maand

Exclusief een vast bedrag per maand voor volledig onderhoud.

Het maandbedrag is gebaseerd op de actuele factor van Coffema Finance B.V.  en dient door Coffema Finance B.V. te worden vastgesteld. Looptijd: 60 maanden.

De vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW. Wijzigingen voorbehouden.

Het Coffema
prijs per kopje-concept

Uiteindelijk telt alleen de koffie die in het kopje zit.

Uw koffie. Uw prijs. We leveren en installeren uw koffiemachine en u betaalt alleen wat u daadwerkelijk verbruikt. Vanaf 16 cent per kopje, inclusief service en onderhoud.

De voordelen:

 • Geen investeringskosten voor uw machine
 • Volledig transparante kosten
 • Installatie, instructie en service op locatie door onze servicemonteurs
 • Volledig onderhoud en reparatie van de machine inbegrepen
 • Voorrijkosten inbegrepen
 • Alle te vervangen onderdelen
 • Directe hulp bij storingen dankzij service-hotline, 365 dagen per jaar
 • Niet gebonden aan een koffieleverancier
 • Originele reinigingsmiddelen en andere toebehoren direct van Coffema

Het kernassortiment
van huren & meer.

Over Coffema International

We verkopen al meer dan 40 jaar professionele koffiemachines voor elke situatie en staan bekend als totaalleverancier voor innovatieve machinetechnologie. Van eerste advies en financiering tot installatie, onderhoud, reparatie en computerondersteund onderhoud op afstand, wij blijven betrokken. We staan als partner voor al onze tevreden klanten klaar, met uitstekend advies en een landelijk servicenetwerk.

Compleet assortiment machines

Oplossingen op maat voor kantoren, bedrijven, coffeeshops, horeca en hotels, daar ligt onze kracht. We bieden als Coffema een compleet assortiment machines voor elke klantbehoefte en bedrijfsgrootte. Van handmatige en automatische filterkoffiemachines en traditionele espressomachines tot volautomatische specialiteitenmachines. Een selectie professionele heetwatersysteem-oplossingen voor de bereiding van theespecialiteiten of het handmatig filteren van luxe koffiesoorten maken ons aanbod compleet.

Landelijke service

We werken met een team van eigen Coffema-servicemonteurs. Nog een voordeel voor onze klanten bij onderhoud of reparatie:
tijdens een afspraak kan onze servicemonteur alle machines doen. Of het nu gaat om een filtermachine, volautomaat of traditionele espressomachine. Daarnaast bieden we servicepakketten die volledig zijn afgestemd op uw bedrijfsgrootte en specifieke behoeften.

Onze klanten

Nationale en internationale hotel- en restaurantketens, bars en cafés, luchtvaartmaatschappijen, cateringbedrijven, warenhuisconcerns, fastfoodbedrijven en bedrijfskantines van gerenommeerde ondernemingen vertrouwen op de succesvolle samenwerking met Coffema. Zij behoren tot onze trouwe klantenkring, net als bijna alle bekende koffiebranders.

Verhuur loopt via Coffema Finance B.V.

We keep your business awake.

×